A bor illemtana 2011. május 9. hétfőA különböző borok íze, zamata más-más hőmérsékleten optimális. A fehérbor 8-14°C-on (általában a fokszámmal azonos hőfokon), Milyen ételhez mit szolgáljunk fel? 2011. május 9. hétfőAz egyes ételekhez legjobban illő italok kiválasztása nehéz feladat. Általános irányelvnek tekinthető, hogy az egyszerűbb, kevéssé fűszerezett
Egy kis „bortan”…. 2011. május 9. hétfőKészítési eljárás szerint öt bortípust különböztetünk meg: • egyszerű fajbor, • cuvée, • barrique, • aszúbor • jégbor. Az egyszerű fajbort A bor mámorában2011. május 9. hétfőA bor mámorító hatása egyidős a szőlőműveléssel. Ettől a hatástól a történelmet formáló karizmatikus hősök, uralkodók
Ajánlott cikkek Manko Bueno 2011. április 04. | 0 Mézespuszedli 2023. december 22. | 0 Jeges kávé 2011. április 03. | 0 Vörösboros marhapörkölt burgonyafánkkal 2011. szeptember 17. | 1 Paradicsomos bruschetta 2012. augusztus 08. | 0 Japán sajttorta 2011. április 03. | 0