Hogyan készül a sajt? 2011. május 5. csütörtökA sajt az ókortól kezdve világszerte ismert és kedvelt, egészséges tejtermék. Savanyított és felfőzött tejből, préseléssel vagy Melyik sajt mire való? 2011. május 5. csütörtökA tehenek, juhok, kecskék, bivalyok tejéből ezerszámra gyártanak különféle sajtokat, így legfeljebb csak néhány főbb típus
Sajtfajták2011. március 22. keddA sajtoknak számtalan fajtája van, mivel a készítési módszer változatos, sőt az oltó baktériumtenyészet sokszor titkosan Miért egészséges?2011. március 22. keddA kész sajt fő összetevői között találjuk a kazeint, zsírokat, vizet, sót és ásványi anyagokat. A
Sajtok felhasználása2011. március 22. keddHa olvasztani kell... Bár gyakran van szükség arra, hogy valamire ráolvasszunk, vagy rásüssünk egy szelet sajtot, az
Ajánlott cikkek Padlizsánkrém naan kenyérrel 2011. április 08. | 0 Kókusztejes burgonyakrémleves narancslében párolt répával és gránátalmával 2022. március 14. | 0 Szedres kosárka 2012. szeptember 20. | 0 Húsvéti kókusznyuszik 2021. április 02. | 0 Túrós lepény 2014. május 10. | 2 Szőke brownie csokichips-szel 2021. augusztus 20. | 0