Tóparti Halaszcsarda, Tata

Hangulatos hely a tatai tó partján, szép kilátással. Kedves pincérek, gyors, barátságos kiszolgálás. Finom friss ételek, halak, szép adagok – gondolhatná az ember, de a valóság:

A kiszolgálás szenvtelen, a pincér bácsi egyáltalán nem barátságos. Az asztalokon művirág, a gyerekekre, illetve kisebbekre nem gondolnak, négyévesünk alig érte el az asztalt.

Egy májgombóclevest, egy halászlevet, és egy cigánypecsenyét rendeltünk.

Először az evőeszközök érkeztek meg, egy koszos tányérra ( rászáradt ételmaradék) fektetve.

A kért ételek gyanúsan hamar az asztalra kerültek, olyan forróra melegítve, hogy kézzel hozzá sem lehetett érni a tányérhoz. Még szerencse, hogy volt alattuk másik tányér is, így a pincér sem tudta volna kihozni kesztyű nélkül. Szegény leves kockából készült, és szerintem életében nem látott még se húst, se zöldséget.

 

A májgombóc benne a legolcsóbb mirelit fajta, én az ilyet „inferior” terméknek hívom.

A halászlé kritikán aluli volt, iszonyú vastagon zsíros, íztelen, a hal túlfőzve. Még az is lehet (biztos), hogy simán mirelit levest olvasztanak ki a kedves vendégnek.

A cigánypecsenye száraz volt, és karajból készült, ami szerintem szentségtörés. Hozzá „természetesen” mirelit hasábburgonya.

Az enyhítette kicsit rosszérzésemet, hogy a pincér látva, hogy a leveshez hozzá sem nyúltunk, azt nem számolta fel. A számla: két ásványvíz egy 2 dl-es almalé, csontleves és a cigánypecsenye hasábburgonyával, uborkasalátával 4300 Ft (2017)

Osztályzatom: 1/5

Tóparti Halaszcsarda Tata
Topart utca 10., Tata 2890
Tel.: +36 20 337 8825

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek, vagy kövess Facebook vagy YouTube csatornámon!

  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*