A sertés részei és felhasználásuk2011. május 7. szombatA sertés részeinek felhasználása: melyik húsból mit főzzünk? A friss sertéshús színe világospiros, zsírrétege majdnem fehér színű, Marha részei és felhasználásuk2011. május 7. szombatA friss marhahús színe sötétvörös, szaga jellegzetes, de nem kellemetlen. Száraz tapintású, rugalmas. A romlott húst
A húsokról...2011. május 5. csütörtökA vegetáriánusok nyugodtan lapozzanak tovább :) Néhány fontos tudnivaló, mielőtt nekiállunk a hús feldolgozásának: A frissen vágott marhahús
Ajánlott cikkek Amerikai mogyorós csokis keksz 2019. március 10. | 0 Málnaörvényes sajttorta 2013. június 22. | 0 Pillekifli 2011. szeptember 30. | 1 Lánybúcsús torta Ritának 2011. szeptember 12. | 0 Narancsos-nektarinos csokitorta 2013. december 11. | 0 Barackos ricottafelfújt 2013. június 29. | 0