A sertés részei és felhasználásuk2011. május 7. szombatA sertés részeinek felhasználása: melyik húsból mit főzzünk? A friss sertéshús színe világospiros, zsírrétege majdnem fehér színű, Marha részei és felhasználásuk2011. május 7. szombatA friss marhahús színe sötétvörös, szaga jellegzetes, de nem kellemetlen. Száraz tapintású, rugalmas. A romlott húst
A húsokról...2011. május 5. csütörtökA vegetáriánusok nyugodtan lapozzanak tovább :) Néhány fontos tudnivaló, mielőtt nekiállunk a hús feldolgozásának:A frissen vágott marhahús
Ajánlott cikkek Mákos és pestos grissini 2011. április 03. | | 0 Amerikai palacsinta a’la túróguru 2012. június 30. | | 2 Francia csokoládétorta 2016. május 08. | | 0 Karamellás popcorn 2020. december 30. | | 0 Epres kosárkák 2016. augusztus 30. | | 0 Ishler 2011. április 03. | | 0Vélemény, hozzászólás? Cancel ReplyAz e-mail címet nem tesszük közzé.HozzászólásYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Név *Email cím *Website Δ