A sertés részei és felhasználásuk2011. május 7. szombatA sertés részeinek felhasználása: melyik húsból mit főzzünk? A friss sertéshús színe világospiros, zsírrétege majdnem fehér színű, Marha részei és felhasználásuk2011. május 7. szombatA friss marhahús színe sötétvörös, szaga jellegzetes, de nem kellemetlen. Száraz tapintású, rugalmas. A romlott húst
A húsokról...2011. május 5. csütörtökA vegetáriánusok nyugodtan lapozzanak tovább :) Néhány fontos tudnivaló, mielőtt nekiállunk a hús feldolgozásának:A frissen vágott marhahús
Ajánlott cikkek Fahéjas leveles kalács 2016. február 06. | | 1 Krumplis tészta 2011. április 03. | | 0 Borsókrémleves túrógombóccal 2011. március 27. | | 0 Pehelykönnyű túrós kevert 2014. október 04. | | 4 Francia citromtorta – egyszerűbben 2012. március 02. | | 0 Padlizsán krémleves 2012. augusztus 13. | | 0Vélemény, hozzászólás? Cancel ReplyAz e-mail címet nem tesszük közzé.HozzászólásYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Név *Email cím *Website Δ