Rólam

RólamMivel többen hiányolták rövid bemutatozásomat, hát íme:

Egyszerű irodai munkával rendelkező „háziasszonyként” indítottam útjára a weboldalt férjem segítségével 2008-ban. Akkor még szinte ott volt fenekemen a tojáshéj, kezdőként ügyetlenkedtem a konyhában, hol az ujjam tetejét vágva le káposztaszeletelés közben, hol edényeket törtem :)

Azóta még mindig csak „egyszerű háziasszony” vagyok, de sokat fejlődtem, hála a mindennapos „gyakorlásnak„. Eleinte nem rajongtam a konyháért, de annyira megszerettem, hogy munkából hazafelé tartva alig vártam, hogy valami finomat „kanyarítsak” magunknak.

Sajnos imádom az édességeket, így talán az ilyen jellegű receptek vannak túlsúlyban (meg én, hehe).
2013 szeptemberében bővült édeskettesünk Rékababával, így most már lassan hárman toljuk „gasztromanko” szekerét :)

Mivel elég hebrencs vagyok, hajlamos a kapkodásra, és egyszerre próbálok ötféle dolog közt zsonglőrködni, akadhatnak (remélem nem szarvas-)hibák a receptekben. Ha ilyet látsz, nyugodtan írd meg, javítom! Véleményedet, hozzászólásodat nyugodtan ejtsd meg a recept alján!

Kívánok mindenkinek kellemes böngészést, jó sütés-főzést.

Treiner Zsófi

Az ingyenes Gasztromankó alkalmazás telepítése és letöltése az Google Play és App Store áruházon keresztül pár kattintással megoldható.

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek, vagy kövess Facebook vagy YouTube csatornámon!

  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*