A kávé története2011. május 9. hétfőA kávé a kávécserje nevű örökzöld növény termésének, a kávébabnak a feldolgozott magja, illetve az Kávé készítmények, italok2011. május 9. hétfőMericano Forró vízzel higított eszpresszó, amely filterkávéra hasonlító kávéital, de megmarad az eszpresszó íze. Café Frappé ½-ed rész erős
A kávé hatásai2011. május 9. hétfőA kávé fiziológiai hatású fő alkotóeleme a koffein. Ez egy fehér, enyhén keserű, kristályszerű por. [caption id="attachment_1538" A kávé feldolgozása2011. május 9. hétfőA kávét minden évben a száraz évszakban szüretelik, amikor a szemek fényesek és pirosak. Háromféle szüretelés
Kávéfajták 2011. május 9. hétfőA kávébogyó a trópusi kávécserje termése, latin elnevezése Coffea. Ez a növény a buzérfélék családjába tartozik,
Ajánlott cikkek Karamellizált hagymás kosárka 2015. március 08. | 0 Aszalt szilvás csokis mézes szelet 2014. február 26. | 0 Szalagos vagy farsangi fánk 2018. január 13. | 0 Gombafasírt zabpehellyel 2019. augusztus 01. | 0 Majomkenyér 2013. szeptember 19. | 0 Sült rizspuding konyakos csokis meggymártással 2011. június 20. | 0