Mivel imádom a süteményeket, nem volt kérdéses, hogy betérjünk az interneten eléggé agyonhypeolt D&G kézműves cukrászdába.
A 35 °-os hőség sem tántorított el, hogy ebéd után ne a parkban üldögélünk árnyas fák alatt, hanem keressük meg a cukit.
Nagy reményekkel tértem be, hogy most valami igazán különlegeset kóstolhatok.
A fagylaltos pult eléggé lelombozott, nem volt különösebben csábító. A sütik viszont gyönyörűen sorakoztak a pultban, és a kiszolgáló hölgy is igen kedves volt.
Réka tejallergiajára való tekintettel teljesen tejmentes tortát nem találtunk, így végül a minimálisan tartalmazó Sacher tortára esett a választásunk illetve egy passiógyümölcsös-mangós kis desszertre.
Mivel a teraszon nagyon kevés hely volt, nem tudtunk ott leülni, bent foglaltunk helyet, elég kényelmetlenül, az asztalhoz túl magasak a székek.
Igazán nem vagyok elfogult, és nem a nagy önbizalmamról vagyok híres, de bizton állíthatom, hogy ezerszer jobb Sacher tortát sütök, mint amit ott kóstoltunk. A sütemény száraz volt, és íztelen. A másik desszert viszont nagyon furcsán savanyú. Még sosem kóstoltam passiógyümölcsöt, lehet hogy ilyen az íze, de nekem nagyon nem volt a szájam íze szerint való.
Csalódottan jöttünk el.
Osztályzatom: 2.5/5
G&D kézműves cukrászda
Eger, Szálloda u.1-3.