G&D kézműves cukrászda, Eger

Mivel imádom a süteményeket, nem volt kérdéses, hogy betérjünk az interneten eléggé agyonhypeolt D&G kézműves cukrászdába.

A 35 °-os hőség sem tántorított el, hogy ebéd után ne a parkban üldögélünk árnyas fák alatt, hanem keressük meg a cukit.
Nagy reményekkel tértem be, hogy most valami igazán különlegeset kóstolhatok.

A fagylaltos pult eléggé lelombozott, nem volt különösebben csábító. A sütik viszont gyönyörűen sorakoztak a pultban, és a kiszolgáló hölgy is igen kedves volt.
Réka tejallergiajára való tekintettel teljesen tejmentes tortát nem találtunk, így végül a minimálisan tartalmazó Sacher tortára esett a választásunk illetve egy passiógyümölcsös-mangós kis desszertre.

Mivel a teraszon nagyon kevés hely volt, nem tudtunk ott leülni, bent foglaltunk helyet, elég kényelmetlenül, az asztalhoz túl magasak a székek.

Igazán nem vagyok elfogult, és nem a nagy önbizalmamról vagyok híres, de bizton állíthatom, hogy ezerszer jobb Sacher tortát sütök, mint amit ott kóstoltunk. A sütemény száraz volt, és íztelen. A másik desszert viszont nagyon furcsán savanyú. Még sosem kóstoltam passiógyümölcsöt, lehet hogy ilyen az íze, de nekem nagyon nem volt a szájam íze szerint való.

Csalódottan jöttünk el.

Osztályzatom: 2.5/5

G&D kézműves cukrászda
Eger, Szálloda u.1-3.

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek, vagy kövess Facebook vagy YouTube csatornámon!

  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*