A sütik információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről; megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, így nem kell újra begépelni őket; megkönnyítik a weboldal használatát; minőségi felhasználói élményt biztosítanak.
A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.
A sütik kezelésére vonatkozó beállításokat a bal oldali menüben lehet áttekinteni és módosítani.
Milyen vajat keverjünk össze?A hozzávalóknál csak zsír szerepel!
Kedves Éva! Elnézést kérek, elírás, javítottam.
Megosztom az elkészítés tapasztalatait. Végül is a sok recept közül, amiket végig olvastam ennél maradt a választásom azon egyszerű oknál fogva, hogy ehhez volt itthon minden alapanyag. Próba szerencse alapon az elkészítéshez a 8 dkg zsírt választottam. Lehet , hogy a szerző is erre gondolt? A száraz és a nedves hozzávalók összeállítása után rettenetesen ragadt a tészta, de idővel az állaga egyre jobb lett, formázhatóvá gömbölyíthetővé vált. A 190 C , alsó-felső sütést választottam, 15 perc szükséges, hogy pont jó legyen s ne ragadjon a közepe. Az ízesítéshez több fahéjat, és szegfűszeget is lehet tenni. Összességében tényleg gyorsan elkészíthető finom puszedli lett.
KÖszönöm a tapasztalat megosztását! További jó sütést!