A bor illemtana 2011. május 9. hétfőA különböző borok íze, zamata más-más hőmérsékleten optimális. A fehérbor 8-14°C-on (általában a fokszámmal azonos hőfokon), Milyen ételhez mit szolgáljunk fel? 2011. május 9. hétfőAz egyes ételekhez legjobban illő italok kiválasztása nehéz feladat.Általános irányelvnek tekinthető, hogy az egyszerűbb, kevéssé fűszerezett
Egy kis „bortan”…. 2011. május 9. hétfőKészítési eljárás szerint öt bortípust különböztetünk meg: • egyszerű fajbor, • cuvée, • barrique, • aszúbor • jégbor.Az egyszerű fajbort A bor mámorában2011. május 9. hétfőA bor mámorító hatása egyidős a szőlőműveléssel. Ettől a hatástól a történelmet formáló karizmatikus hősök, uralkodók
Ajánlott cikkek Egyszerű csokitorta 2012. május 17. | | 0 Almás négyszög 2012. november 22. | | 0 A nagy bonbonláz – kávékrémes fehércsokis 2014. október 12. | | 0 Sós, joghurtos kifli 2016. június 01. | | 0 Túrós kosárkák 2013. április 04. | | 0 Málnakrém torta 2014. április 03. | | 1 1 hozzászólás: “Málnakrém torta” Erika írta: 2020. április 24. péntek at 16:41 Mindig ennek a receptnek az alapján készítem a málnatortát. Rendkívül finom. Köszönöm! ☺VálaszVélemény, hozzászólás? Cancel ReplyAz e-mail címet nem tesszük közzé.HozzászólásYou may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Név *Email cím *Website Δ
Erika írta: 2020. április 24. péntek at 16:41 Mindig ennek a receptnek az alapján készítem a málnatortát. Rendkívül finom. Köszönöm! ☺Válasz
Mindig ennek a receptnek az alapján készítem a málnatortát. Rendkívül finom. Köszönöm! ☺