A bor illemtana 2011. május 9. hétfőA különböző borok íze, zamata más-más hőmérsékleten optimális. A fehérbor 8-14°C-on (általában a fokszámmal azonos hőfokon), Milyen ételhez mit szolgáljunk fel? 2011. május 9. hétfőAz egyes ételekhez legjobban illő italok kiválasztása nehéz feladat. Általános irányelvnek tekinthető, hogy az egyszerűbb, kevéssé fűszerezett
Egy kis „bortan”…. 2011. május 9. hétfőKészítési eljárás szerint öt bortípust különböztetünk meg: • egyszerű fajbor, • cuvée, • barrique, • aszúbor • jégbor. Az egyszerű fajbort A bor mámorában2011. május 9. hétfőA bor mámorító hatása egyidős a szőlőműveléssel. Ettől a hatástól a történelmet formáló karizmatikus hősök, uralkodók
Ajánlott cikkek Lecsó 2012. május 09. | 0 Karajszelet gombás-répás-hagymás takaró alatt 2012. november 10. | 0 Lencsefőzelék cukkinifasírttal 2021. július 14. | 0 McDonald’s-os csokis keksz 2020. május 24. | 0 Miért válasszuk a növényi étrendet? 2024. április 08. | 0 Cukkini golyó 2024. március 31. | 0