- A húsokról
- Alapok
- Borok
- Étteremkritikák
- Bar Italia, Eger
- Béres Alexandra házhoszállítás – első nap
- Borssó Bisztró, Budapest
- Erdős és fiai cukrászda, Budapest
- Fáy présház, Fót
- G&D kézműves cukrászda, Eger
- Gambrinus étterem, Pápa
- Gasztromorzsák Spanyolországból
- Holló és Róka étterem, Ráday utca
- Kemencés udvar, Orfű
- Kicsi Rigó Étterem – Pizzéria
- Kis pipa vendéglő, Pápa
- Kocsis étterem, Komárom
- Leguán étterem, Budapest
- Öreg Kőrössy Halászcsárda, Szeged
- Óváros Étterem, Veszprém
- Pesti lámpás étterem, Budapest
- Pesti lámpás étterem, Budapest
- Punto gelato, Budapest
- Robinson Étterem, Budapest
- Rundó Söröző Étterem, Pécs
- Sétány étterem, Csopak
- Sörforrás étterem, Budapest
- Sörpince, Gyula
- Tettye étterem, Pécs
- Tóparti Halaszcsarda, Tata
- Trattoria étterem, Budapest
- Vak Varjú Étterem, Buda
- Vakvarjú, Paulay Ede utca
- Waffle and love
- Fűszerek
- Karácsonyi ötletek
- Kávé
- Koktélok
- Sajtok
- Sütemény díszítés
A kész sajt fő összetevői között találjuk a kazeint, zsírokat, vizet, sót és ásványi anyagokat.
A sajt fontos kalcium- és fehérjeforrás. A zsírszegény sajt több fehérjét tartalmaz, mint a zsírdús. Ha a sajtokat zöldségekkel kombináljuk, kioldódik belőlük az A-, a D-, az E- és a K-vitamin.
Az A-vitamin javítja a látást, növeli a légúti fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet. Erősíti a csontokat, gyorsítja a növekedést. Egészségesen tartja a hajat a bőrt a fogakat és fogínyt.
A D vitamin és a K a csontokat erősíti. Az E-vitamin lassítja a zsír felszívódását, késlelteti az oxidáció miatt bekövetkező öregedést..