Bar Italia, Eger

Négynapos egri kirándulásunk első napján egy kolléganőm által ajánlott olasz étterembe ültünk be, a Dobó téren. Már korábban próbáltam utánanézni az étteremnek, de sajnos weblapot nem találtam.

Leültünk a teraszon, ahol némi várakozás után jött a pincér, hozta az étlapot, de nem kérdezte meg mit kérünk inni.

Amikor végre ránk került a sor, és leadhattuk a rendelést, kértünk két pizzát: Bar Italiát és Capricciosat, illetve üdítőket, sört.

A felszolgáló „úriember” nem volt kedves, azt pedig kifejezetten visszataszítónak találtam, többször puszta kézzel törölgette az orrát.

A szomszéd asztalnál ülőket megtámadta néhány darázs, de azzal sem igazán foglalkoztak az étterem dolgozói.

A kihozott sör nem volt 5 dl,  erősen vizezett, és langyos.

A kiérkezett pizza lelógott a tányérról, így elég nehéz volt felvágni. Középen pedig annyira vékonyra nyújtották, hogy képtelenség volt normálisan enni.  A Bar Italia pizza  íze elég jellegtelen volt, de a tésztájára nem volt panaszunk. A másik pizza elég korrekt volt, leszámítva az extrém vékony tésztát.

Az étel elfogyasztása után senki nem kérdezte, hogy szeretnénk-e még bármit enni vagy inni, így aztán nem kértük az előre betervezett kávénkat sem.

A számláért is úgy kellett vadászni a pincérre.

5000 Ft-ot fizettünk a két pizzáért, két üdítőért, és a langyos sörért.

Osztályzatom: 3/5

Bar Italia, Eger
Eger, Érsek u. 14, 3300
Tel.:(30) 968 0837

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek, vagy kövess Facebook vagy YouTube csatornámon!

  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*