Hozzávalók:
2-3 főre:
30 dkg farfalle
25 dkg snidlinges krémsajt
5 dkg mascarpone
1 gerezd fokhagyma
só
8-10 dkg bébispenót
5 dkg reszelt mozzarella
reszelt parmezán a tetejére
Recept:
Igazán gyors, finom, és talán egészséges fogás, rohanós nap után vacsorának ideális. Még én is megeszem, aki köztudottan zöldség-ellenes :D
A tésztát lobogó forró vízben 12 perc alatt kifőztem.
Ezalatt olvasztott vajon megfuttattam a bébi spenótot, hozzáadtam a zúzott fokhagymát, a borsot, majd a snidlinges sajtkrémet és a mascarponet.
Kicsit összerotyogtattam, majd belereszeltem mozzarellát.
Összekevertem a kifőtt, lecsepegtetett farfalleval és megszórtam reszelt parmezánnal.