Hozzávalók:
1 karfiol
10 dkg reszelt parmezán
2 tojás
2 ek. olívaolaj
1 marék petrezseyem apróra vágva
3 cikk fokhagyma
1 tk. bazsalikom
1/2 tk. só,
fekete bors
1 karfiol
10 dkg reszelt parmezán
2 tojás
2 ek. olívaolaj
1 marék petrezseyem apróra vágva
3 cikk fokhagyma
1 tk. bazsalikom
1/2 tk. só,
fekete bors
Vegetárinánus főételnek, és köretnek egyaránt megállja a helyét, és mennyeien finom.
Violife sajttal pedig tejérzékenek is fogyaszthatják.
A karfiolt reszeljük le, sózzuk meg és 20 percig hagyjuk állni.
Egy kendőbe vagy textilpelenkába csavarva jól facsarjuk ki a felesleges levét.
Egy nagy tálban keverejük össze a hozzávalókat, majd az így kapott masszát osszuk 6-8 részre, formázzuk téglalapokká.
Fektessük sütőpapírral bélelt tepsire.
Előmelegített, 180-200 fokos sütőben 35-40 perc alatt isteni ropogósra sül!
A sütik információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről; megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, így nem kell újra begépelni őket; megkönnyítik a weboldal használatát; minőségi felhasználói élményt biztosítanak.
A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.
A sütik kezelésére vonatkozó beállításokat a bal oldali menüben lehet áttekinteni és módosítani.
Kérjük, engedélyezze az oldal működéséhez feltétlenül szükséges sütik beállítását, ezt a beállítást el is tudjuk menteni.
Ha nem engedélyezi az oldal működéséhez szükséges sütit, akkor sajnos nem menthető el a beállítás és a weboldal ismételt látogatásakor újra nyilatkozni kell a süti elfogadásáról.
Az oldal használja a Google Analytics eszközét. Az oldal személyes információkat nem gyűjt, többek között a látogatói számot és a népszerű oldalakat határozza meg a felhasználó élmény növelésére.
Ha a süti engedélyezve van, az segíti a minél érdekesebb tartalmak kialakítását weboldalon.
Kérjük, engedélyezze az oldal működéséhez feltétlenül szükséges sütik beállítását, ezt a beállítást el is tudjuk menteni.
További információ Cookie szabályzat