Hozzávalók:
25 dkg liszt
25 dkg cukor
egy zacskó sütőpor
100 g olaj
100 g víz
3 tojás
100 g fehércsoki
1 nagy üveg meggybefőtt
szeletelt mandula a szóráshoz (elhagyható)
Recept:
Ez egy halál egyszerű kis recept, de annál finomabb. Tényleg 5 perc sincs az összeállítása, és hipp-hopp elfogy.
Egyedül a csoki feldarabolása „nehéz” művelet, de ezt is megspórolhatjuk, ha a felét megesszük, hehe :)
A tésztához a lisztet, sütőport, cukrot mérjük egy tálba, öntsük hozzá a vizet, olajat, és üssük bele a tojást. Szórjuk bele a darabolt csokit és keverjük jól ki.
Sütőpapírral bélelt 30×20 cm-es tepsibe simítjuk, tetejét magozott meggyel és szeletelt mandulával szórjuk, majd előmelegített 170 fokos sütőben tűpróbáig sütjük.
Szia!
Hány tojás kell bele?
Jaj, kimaradt. Bocs, javítottam!
Köszi!
Ma megsütöm. :)