Kacsarilette recept

  • Kacsarilette recept
  • Kacsarilette recept
  • Kacsarilette recept

Kacsarilette recept  Kacsarilette recept  Kacsarilette recept  

Hozzávalók:

2 szép kacsacomb
50 dkg kacsazsír

bors
(fokhagyma)

Recept:

Isteni, sokáig elálló krémes „kacsabefőtt”. Lilahagymával vagy póréval isteni kenyérrevaló!
Az elkészítése sok időt, de nem sok munkát kíván.

A kacsahúst a húsos oldalán besóztam, a zsírt megolvasztottam. Akkora hőálló edénybe tettem a combokat, hogy a zsír szépen ellepje teljesen őket.

130 fokos sütőben 4 órán át konfitáltam a húst. Kicsit hűlni hagytam, majd kivettem a combokat, a húst leszedtem róluk. Csak úgy mállott a hús, szinte vagdalni sem kell, szépen egészen apróra szedegettem. Itt lehet utóízesíteni, sóval, borssal, tört fokhagymával.

Kevés zsírt adtam hozzá, és csatos üvegekbe töltöttem, majd irány a hűtő!!!

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek, vagy kövess Facebook vagy YouTube csatornámon!

  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*