Csokis fatörzs recept

  • Csokis fatörzs recept

Csokis fatörzs recept  

Hozzávalók:

5 tojás
5 evőkanál liszt
fél csomag sütőpor
5 evőkanál cukor
25 dkg csokoládé
50 dkg mascarpone

Recept:

Egy remek családi ebéd után jólesett ez a tömény csokis, puha piskótás desszert. Érdemes kipróbálni, nem nagy ördöngösség!

A piskóta tésztáját a korábban ismertetett módon készítettem el. A masszát sütőpapírral bélelt sütőlemezre simítottam, és 180 fokos előmelegített sütőben készre sütöttem. Lehúztam róla a papírt és nedves konyharuhára téve azzal feltekertem, majd „letekertem” a konyharuháról.

A krémhez a csokit vízgőz fölött megolvasztottam. Ha langyosra hűlt, kikevertem a mascarponeval.

Megkentem a tekercset, feltekertem, és kívülről is bevontam, majd villával faerezetet mintáztam rá.

 

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek!

1  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*