12 darabhoz
450 gramm krémsajt (nálam nem volt otthon ennyi, ezért egy részét krémtúróval helyettesítettem)
100 gramm cukor
2 tojás
40 gramm vaníliás pudingpor
Vanília kivonat ízlés szerint
áfonya
12 db édes keksz
Recept:
Az áfonyás sajttorta-muffin egy tökéletes választás, ha valami különleges édességre vágyunk, ami nemcsak finom, hanem látványos is.
Az áfonya frissessége és a krémes sajttorta egyesítése igazi ízorgiát eredményez. Elkészítése végtelenül egyszerű, és a végeredmény garantáltan mindenkit lenyűgöz majd.
Kiváló választás reggelire, uzsonnára vagy egy elegáns desszertnek a vendégek számára. Próbáld ki, és élvezd az áfonya és a sajttorta harmonikus ízvilágát muffin formában!
A muffintepsit béleljük ki megfelelő méretű muffin papírral és álljunk neki a krémsajtos alap elkészítésének.
Keverjük össze a cukrot, a vaníliakivonatot, tojásokat és a krémsajtot a vaníliás pudingporral. Én ehhez botmixert használtam, számomra ez volt a legegyszerűbb.
Minden muffinmélyedésbe tegyünk egy kekszet és erre kanalazzuk rá az édes krémet.
A tetejét rakjuk ki friss áfonya szemekkel.
170 fokos előmelegített sütőben körülbelül fél óra alatt süssük készre.