Így készül az áfonyás sajttorta muffin – recept

  • Így készül az áfonyás sajttorta muffin – recept

Így készül az áfonyás sajttorta muffin – recept  

Hozzávalók:

12 darabhoz
450 gramm krémsajt (nálam nem volt otthon ennyi, ezért egy részét krémtúróval helyettesítettem)
100 gramm cukor
2 tojás
40 gramm vaníliás pudingpor
Vanília kivonat ízlés szerint
áfonya
12 db édes keksz

Recept:

Az áfonyás sajttorta-muffin egy tökéletes választás, ha valami különleges édességre vágyunk, ami nemcsak finom, hanem látványos is.

Az áfonya frissessége és a krémes sajttorta egyesítése igazi ízorgiát eredményez. Elkészítése végtelenül egyszerű, és a végeredmény garantáltan mindenkit lenyűgöz majd.

Kiváló választás reggelire, uzsonnára vagy egy elegáns desszertnek a vendégek számára. Próbáld ki, és élvezd az áfonya és a sajttorta harmonikus ízvilágát muffin formában!

  1. A muffintepsit béleljük ki megfelelő méretű muffin papírral és álljunk neki a krémsajtos alap elkészítésének.
  2. Keverjük össze a cukrot, a vaníliakivonatot,  tojásokat és a krémsajtot a vaníliás pudingporral. Én ehhez botmixert használtam, számomra ez volt a legegyszerűbb.
  3. Minden muffinmélyedésbe tegyünk egy kekszet és erre kanalazzuk rá az édes krémet.
  4. A tetejét rakjuk ki friss áfonya szemekkel.
  5. 170 fokos előmelegített sütőben körülbelül fél óra alatt süssük készre.
Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek, vagy kövess Facebook vagy YouTube csatornámon!

  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*