Hozzávalók:
2 személyre:
40 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
olaj
2fej paradicsom
3 teáskanál édesnemes paprika
ízlés szerint só, majoranna
Recept:
A piacon csiperkét keresve egy -számomra új – gombafélére találtam: barna krémgomba!
Na, gondoltam, fele csiperke-fele krémgomba, lássuk, mi fő ki belőle!
A gombát megmossuk, megpucoljuk, feldaraboljuk.
A vöröshagymát szintén megpucolva finomra vágjuk, kevés forró olajban üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a feldarabolt a felszeletelt paradicsomot, a gombát. Meghintjük pirospaprikával, sózzuk, fűszerezzük majorannával, fakanállal jól átkavarjuk, ha szükséges, kis vizet öntünk alá, és fedő alatt puhára pároljuk.
Friss nokedlivel, tejföllel tálaljuk.