Sajttal, sonkával, fűszervajjal töltött rántott csirkemell recept

  • Sajttal, sonkával, fűszervajjal töltött rántott csirkemell recept
  • Sajttal, sonkával, fűszervajjal töltött rántott csirkemell recept
  • Sajttal, sonkával, fűszervajjal töltött rántott csirkemell recept

Sajttal, sonkával, fűszervajjal töltött rántott csirkemell recept  Sajttal, sonkával, fűszervajjal töltött rántott csirkemell recept  Sajttal, sonkával, fűszervajjal töltött rántott csirkemell recept  

Hozzávalók:

2 személyre:
2 szép nagy szelet csirke-vagy pulykamellfilé

2 nagy szelet sonka, 2 nagy szelet sajt
5 dkg finom vaj
1 gezerzd fokhagyma
metélőhagyma és petrezselyem ízlés szerint
liszt, tojás és zsemlemorzsa apanírozáshoz
olaj a sütéshez

Recept:

Igazán ízletes húsétel, a férjem imádta!

A késvágás nyomán a fűszeres vaj lágyan folyik ki, körbeölelve a húst, a sajt finoman olvadt, isteni!

A fűszervajat kell először elkészíteni. 5 dkg puha vajhoz keverek egy gerezd zúzott fokhagymát, kevés apróra vágott metélőhagymát és petrezselymet. Folpackba csomagolva hengert formázok belőle és irány a mélyhűtő, míg megszilárdul.

A húst kiklopfolom, sózom. Ráterítek egy szép szelet sonkát , sajtot, majd a fűszervajból szeletelek rá. Összegöngyölöm, akár meg is tűzöm fogpiszkálóval, és bepanírozom.

Bő, forró olajban jól átsütöm, forgatva a „batyukat”. Én zöldséges rizzsel tálaltam.

 

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek, vagy kövess Facebook vagy YouTube csatornámon!

  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*