Mogyorós falat recept

  • Mogyorós falat recept

Mogyorós falat recept  

Hozzávalók:

mogyoróvaj
méz
kókuszszír
étcsokoládé

Recept:

Az hiszem egy facebook videoban láttam ezt az elgondolást. A pontos arányokra nem emlékeztem, de megpróbáltam rekonstruálni.

Csokit olvasztottam össze kevés kókuszzsírral. Apropó, kókuszzsír: Bedőlem az új őrületnek, vettem egy kocka kókuszzsírt. Itthon átnéztem a csomagolást, és meglepetten látom, hogy 91% telített zsíravat tartalmaz.

Érthetetlen, hogy akkor miért van olyan egészségesnek kikiáltva….na, mindegy, megvettem, hát elhasználtam.
Szóóóóval, a csokit muffinkapszlik aljára csorgattam egy rétegben, majd mentek hűlni, szilárdulni az erkélyre….merthogy épp december van. Ugyan hó sehol, de legalább fázunk.

Amikor megszilárdult, jött a következő réteg. Mogyoróvajat kellett volna kevés mézzel és megintcsak kókuszzsírral összeolvasztani. Mivel mogyoróvajam nem volt itthon, sós mogyorót és mandulát daráltam egészen finomra, ezzel operáltam.

A csokira kentem a mogyorós réteget, majd megint a csoki jött. Teljes szilárdulás után a muffinpapír könynen lehúzható, és haaammmm.

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek, vagy kövess Facebook vagy YouTube csatornámon!

  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*