Hozzávalók:
3 főre:
12 szelet graham szendvicskenyér
20 dkg olajos tonhal (én 18 dkg-sat találtam boltban, tökéletesen megfelelt)
2 ek majonéz
1 kis lilahagyma
1 ek kapribogyó
3 bazsalikomlevél
só bors
salátalevelek vagy kész salátakeverék
Recept:
Egy receptesújságban pillantottam meg ezt az egészséges, ugyanakkor isteni finom vacsoránakvalót.
Elkészítése roppant egyszerű, és tényleg nagyon ízletes!
Graham szendvicskenyeret használtam fehér kenyér helyett. A szeleteket grillserpenyőben megpirítottam.
Egy kisebb lilahagymát meghámoztam. A hagymát, a kapribogyót, majonézt, sót, borsot, bazsalikomlevelet és a tonhalat saját olajával együtt aprítógépbe tettem, és krémesítettem.
A kenyérszeleteket átlósan felvágtam, hogy csinosabbak legyenek a szendvicsek. Egyik felüket megkentem a krémmel, salátát halmoztam rá, majd újabb krémadagot nyomtam a saláta tetejére, és a másik kenyérszeletet ráragasztottam.