Hozzávalók:
25 dkg túró
175 g joghurt
1,5 joghurtospohárnyi cukor
fél joghurtospohárnyi olaj
3 tojás
3 joghurtospohárnyi liszt
1 csomag sütőpor
15 dkg eper
25 dkg túró
175 g joghurt
1,5 joghurtospohárnyi cukor
fél joghurtospohárnyi olaj
3 tojás
3 joghurtospohárnyi liszt
1 csomag sütőpor
15 dkg eper
Egyszerű, kevert sütemény. A túrónak hála másnap is finom.
A sütőt melegítsük elő 180 fokra, és béleljünk ki egy tepsi (kb. 30×20 cm) alját sütőpapírral.
Az epret mossuk meg, vágjuk kockákra.
A hozzávalókat nemes egyszerűséggel keverjük ki, mértékegységül szolgál ehhez a joghurt kiürült pohara.
A tésztát simítsuk a tepsibe, és toljuk a sütőbe.
Pár perc múlva laza mozdulatokkal rádobáljuk az epret, így nem süllyednek le annyira. Szépen megsütjük, tűpróbával ellenőrizve a süti állapotát.
Kockákra vágva, porcukorral meghintve tálaljuk.
A sütik információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről; megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, így nem kell újra begépelni őket; megkönnyítik a weboldal használatát; minőségi felhasználói élményt biztosítanak.
A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.
A sütik kezelésére vonatkozó beállításokat a bal oldali menüben lehet áttekinteni és módosítani.
Kérjük, engedélyezze az oldal működéséhez feltétlenül szükséges sütik beállítását, ezt a beállítást el is tudjuk menteni.
Ha nem engedélyezi az oldal működéséhez szükséges sütit, akkor sajnos nem menthető el a beállítás és a weboldal ismételt látogatásakor újra nyilatkozni kell a süti elfogadásáról.
Az oldal használja a Google Analytics eszközét. Az oldal személyes információkat nem gyűjt, többek között a látogatói számot és a népszerű oldalakat határozza meg a felhasználó élmény növelésére.
Ha a süti engedélyezve van, az segíti a minél érdekesebb tartalmak kialakítását weboldalon.
Kérjük, engedélyezze az oldal működéséhez feltétlenül szükséges sütik beállítását, ezt a beállítást el is tudjuk menteni.
További információ Cookie szabályzat