St. Galleni csirkemáj recept

  • St. Galleni csirkemáj recept
  • St. Galleni csirkemáj recept
  • St. Galleni csirkemáj recept
  • St. Galleni csirkemáj recept

St. Galleni csirkemáj recept  St. Galleni csirkemáj recept  St. Galleni csirkemáj recept  St. Galleni csirkemáj recept  

Hozzávalók:

40 dkg csirkemáj
20 dkg bacon
csemegeuborka
kifli

Recept:

Aki szereti a csirkemájat, annak kötelező darab!

A ropogós baconkabátba bújt krémesre sült májfalatok az uborkával és kiflivel isteni harmóniában vannak (jelen esetben ez házi zsömle-falat).

Ehhez a májakat tisztítsuk meg, daraboljuk megfelelő méretűre, sózzuk, és hintsük frissen őrölt zöldborssal.

A baconcsíkokat kettévágtam, egy fél pont szépen beterít egy májat. Becsomagoltam a májakat és tűzálló tálba rendeztem. Előmelegített 200 fokos sütőben 15 percig, majd 220 fokon 20 percig sütöttem.

Kiflikarikákra uborkaszeletet fektettem, majd ezekre ültettem a májakat.

 

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek, vagy kövess Facebook vagy YouTube csatornámon!

  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*