Hozzávalók:
2 személyre:
4 szelet sertéskaraj
só
bors
sertészsír vagy olaj a sütéshez
1 kisebb kígyóuborka
majonéz
1-2 kanál tejföl
2 személyre:
4 szelet sertéskaraj
só
bors
sertészsír vagy olaj a sütéshez
1 kisebb kígyóuborka
majonéz
1-2 kanál tejföl
Egyszerű,de nagyszerű.
A húst fólia alatt klopfoljuk ki és szórjuk meg borssal. Forrósítsunk kevés olajat vagy zsírt és pirítsuk fehérre hús mindkét oldalát. Sózzuk meg ízlés szerint és kevés vízzel vagy húslevessel felöntve fedő alatt kis lángon pároljuk puhára, majd süssük zsírjára.
A salátához a megmosott uborkát hámozzuk meg, majd sajtszeletelővel hosszában vágjuk vékony szeletekre. Sózzuk, borsozzuk és egy fél óra pihentetés után a levét leöntve keverjük össze ízlés szerinti mennyiségű tejfölös majonézzel.
Halmozzuk tányérra, helyezzük rá a hússzeleteket és frissen fogyasszuk.
A sütik információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről; megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, így nem kell újra begépelni őket; megkönnyítik a weboldal használatát; minőségi felhasználói élményt biztosítanak.
A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.
A sütik kezelésére vonatkozó beállításokat a bal oldali menüben lehet áttekinteni és módosítani.
Kérjük, engedélyezze az oldal működéséhez feltétlenül szükséges sütik beállítását, ezt a beállítást el is tudjuk menteni.
Ha nem engedélyezi az oldal működéséhez szükséges sütit, akkor sajnos nem menthető el a beállítás és a weboldal ismételt látogatásakor újra nyilatkozni kell a süti elfogadásáról.
Az oldal használja a Google Analytics eszközét. Az oldal személyes információkat nem gyűjt, többek között a látogatói számot és a népszerű oldalakat határozza meg a felhasználó élmény növelésére.
Ha a süti engedélyezve van, az segíti a minél érdekesebb tartalmak kialakítását weboldalon.
Kérjük, engedélyezze az oldal működéséhez feltétlenül szükséges sütik beállítását, ezt a beállítást el is tudjuk menteni.
További információ Cookie szabályzat