VI. Indoor Sörfesztivál – 2022. február 18-19.

VI. Indoor Sörfesztivál 2022. február 18-19

 

Magyarország első téli sörfesztiválján pironkodás nélkül megmutathatod, ki a legnagyobb sörkedvelő a vidéken. A családi heppöningre APA is hivatalos, és hozza magával az egész rokonságot: IPA és STOUT nagybácsi is alig várja a találkozást!

A művészlelkekről sem feledkeztünk meg: kézműves nedűk sokasága sorakozik fel az izgalmas multikulti közegben: magyar, cseh, német, angol és belga sörök várnak egy egész hétvégén az InerContinentalban.

Pénteken és szombaton, immár a hagyományok jegyében, Katona Csaba, a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézet történésze szolgál kultúrtörténeti adalékokkal, illetve tart sörivó versenyeket.
És ha már ezt ilyen jól kifőztük: a különleges italok mellé különleges ételek is dukálnak. A sörgasztronómia mélyébe ássuk bele magunkat péntek és szombat este.

Ráadásul a belépőért cserébe végtelen sörömökben lesz részed: kóstoló kelyheddel annyi kis- és nagyüzemi sörkülönlegességet kóstolhatsz végig, amennyi csak beléd fér. Aztán hazafele menet lecseréljük neked egy logózott korsóra, amelyet emlékbe adunk.

  • Elővételi napijegy: 7.990 Ft, korlátlan sörkóstolással és ajándék korsóval
  • Sörvacsora: 17.990 Ft, tartalmazza a napijegyet is!
  • Helyszíni napijegy: 9.990 Ft, korlátlan sörkóstolással és ajándék korsóval

Mit adunk a belépő mellé?
A pénteki és szombati fesztiválnapokon minden jegyfajta mellé jár egy logózott korsó és korlátlan sörkóstolás.

NYITVATARTÁS 
2022. február 18. péntek 17:00-24:00 – korlátlan sörkóstolás, 19:00-tól sörvacsora
2022. február 19. szombat 17:00-24:00 – korlátlan sörkóstolás, 19:00-tól sörvacsora

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek, vagy kövess Facebook vagy YouTube csatornámon!

  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*