Vegan Sunday Market – 2020. január 19.

Vegan Sunday Market - 2020. január 19.

VEGAN SUNDAY MARKET, a közösségi vegán piac január 19-én az Anker’tben.

A hagyományt folytatva, január 19-én megszervezzük a következő Vegan Sunday Marketet, amely Magyarország egyetlen közösségi vegán piaca. A piac mellett főző workshopokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel és olyan közösségi terek megteremtésével készülünk, amely tovább mutat egy egyszerű vasárnapi piacoláson.

Várunk téged, barátaidat és minden olyan érdeklődőt, akiket a konyhai alapanyagokon, finom ételeken, italokon, CF termékeken és egyéb kézműves mity-mütyökön kívül, a következő programok és közösségi élménylehetőségek is érdekelnek.

A programok között és közben vásárolhatsz majd:
sütéshez előkészített grillkolbászokat; vegán sajtkülönlegességeket; sütiket; szendvicseket; süsd magad finomságokat; chili szószokat; kézműves vegán szappanokat, krémeket és tisztálkodószereket ; zerowaste termékeket, aszalt gyümölcsös tömböket; magvas szeleteket; vegán bonbonokat; hambit; nyers süteményeket és szeleteket; finom szörpöket; smoothie-kat; sós előételeket; kenegetős és tunkolós finomságokat; valamint nápolyi pizzát, természetesen mindent vegánul.

A rendezvény gyerek- és kutyabarát.

Kapcsolat: info@veganfoodfest.hu, https://www.facebook.com/vegansundaymarket/

Időpont: 2020. január 19., vasárnap, 10:00–18:00

Helyszín: Paulay Ede utca 33., Budapest, 1061

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek, vagy kövess Facebook vagy YouTube csatornámon!

  A+ a-

9 hozzászólás: “Narancsos csokitorta Édesanyám búcsúztatójára

 1. Szia!
  Ismét én vagyok. Sehol nem kapok ruf narancsos cukrot, már voltam az Auchanban is, ruf termékeket láttam, de cukrot viszont egyet sem.
  Segítenél nekem? Jövő héten szeretném megsütni vendégeknek nagyon tetszik a recept. MIlyen típusú ez a cukor (gumi, töltött, töltetlen stb.) és mekkora volt a zacskó kb. 10-20 dkg?
  Előre is köszi

 2. Szia Zsófi!

  Képzeld megtaláltam a ruf cukrot:) Viszont most sütöm a sütit és a piskóta szuper lett, de krémmel gondom van:( Már 3 habfixálót raktam bele, de nem akar felverődni!:( A tejszín dobozos volt, a lejárati idejét megnéztem jó, a csokit a tejszínnel lehűtöttem úgy próbálom felverni és nem megy. Igaz géppel csináltam, mert már nem érzem a kezem, de a habot is azzal szoktam és nem szokott gond lenni. Már a színe sem olyan, minta tiéd a képen, az enyém sötétebb és az állaga rémes, olyan, minth a tejszín összement volna, de megkóstoltam és nem savanyú, semmi baja ízre. Mi lehet a hiba, van ötleted? Holnapra kész kéne lennie, jönnek a vendégeim. Mit javasolsz?
  előre is köszi a segítségedet.
  Ági

 3. Szia!

  Képzeld ki kellett öntenem a krémet, használhatatlan volt. Lehetőség nem volt újat készíteni, úgyhogy kitatláltam egyet:)
  Isteni lett, ha érdekel leírom a receptet.
  Mégegyszer köszi a segítséget .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*