Sör és Gourmet Fesztivál Zamárdi – 2020. július 30 – augusztus 2.

A minőségi gasztronómia egyre növekedő trendjét erősíti a Gourmet & Sörfeszt Zamárdi, amely belépődíjmentes fesztiválként jött létre a Balaton szívében Zamárdiban. 2020. július 30 – augusztus 2. közt a Balaton legnagyobb szabadstrandján érdekes programokkal megfűszerezve várjuk minőségi gasztronómiával és ezen belül fergeteges sör választékkal az érdeklődőket.
Várunk, ízleld meg a nyarat Zamárdiban!

Zamárdi Sörfesztival 2020

Hisszük, hogy gasztronómia része a sör is. Bár ezt, aki kicsit ismeri az elmúlt évszázadok hazai sör történelmét, az nem csak hiszi, hanem tudja is. Ezt az irányelvet erősítve szeretnénk teret adni a hazai nagy sör gyártók prémium termékei mellett a magyar kisüzemű sörfőzdék kínálatának is, sőt a fesztiválon nem csak a magyar sörfőzdék, de a környező országot kisüzemű, kézműves söreit is ínycsiklandóan fognak habozni a látogatók korsóiban. Így a 2019 év közel 79.000 látogatottságú első sikeres fesztiválja után 2020. június utolsó hétvégéjén méltóan ünnepelhetjük közösen a minőségi sör mennyei ízét.

Az ételeknél is figyelünk arra, hogy a hazai gasztronómia minőségi képviselői jelenjenek meg az éttermi és a street food, food truck vonalon is. Megjegyezve, azt, hogy hekk is elkészíthető kulináris módon, még ha nem is tipikusan Balatoni halként. Gourmet&Sörfeszt Zamárdi a Balaton legnagyobb szabadstrandján várunk érdekes programokkal, minőségi gasztronómiával és nagy választékban sörrel!

A fesztivál készpénzmentes, fizetés a helyszínen feltölthető – és visszaválható – fesztivál kártyákkal vagy saját bankkártyával.

Időpont: 2020. július 30 – augusztus 2.

Helyszín: 8621 Zamárdi, Kiss Ernő utca 2.

További információk: http://www.zamardisorfeszt.hu/home

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek, vagy kövess Facebook vagy YouTube csatornámon!

  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*