Keresik Veszprém kedvenc street foodját

Kedvenc street foodot választ Veszprém az utcazene fesztiválon. A rendezvény ideje alatt 29 food truck parkol majd a városba, hogy a mindennapi gyorsételek helyett gurmet fogásokkal lássa el a helyieket és a fesztiválozókat. A Veszprém kedvence címért többek között Spanyol édességekkel, mangós-chillis burgerrel és ínyenc burritoval szállnak versenybe a kocsik.

A hagyományos street foodok helyett különleges ínyencségeket ígér az idei Veszprémi Utcazene Fesztivál. A rendhagyó gurmet kínálatból pedig a helyiek megszavazhatják, melyik fogás lesz a Veszprém kedvenc street foodja.  A kocsik többek között stropwaffellel és egy különleges Spanyol édességgel, faszénen sült malacos batyuval és 12 órán át füstölt Angus marha oldalassal is neveznek.

A veszprémi közönségnek 29 autó mutatkozik be, amelyek közül 9 a fesztiválon debütál, de a kocsik között ott lesz 2019 év food truckja és a nemzetközi BBQ verseny sztárja, a Zabáljcsak is.

A szavazás állása folyamatosan követhető a weboldalon, szombaton 18 órakor pedig kihirdetik, melyik street food lett Veszprém kedvence.

Szavazni online, a http://foodtruckshow.hu/aktualis-szavazasok/ oldalon és a Food Truck Show Hungary Facebook oldalán is lehet.

Ha tetszett, kattints és küldd el ismerőseidnek, vagy kövess Facebook vagy YouTube csatornámon!

  A+ a-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*